Stipendienprogramm

 
TRENUTNO JE AKTUELNA "Bayhost" stipendija!

ROK ZA PRIJAVU JE DO 04. APRILA 2016.

 
Pripremite uredno papire (odštampane i ponunjene formulare, biografiju svoju, potvrda sa fakulteta....,
ocene, tj. potvrda o položenim ispitima, kopija pasoša, motivaciono i predlažemo da pošaljete brzom poštom-DHL.

Vodite računa da Vam DHL-pošta ne naplati uslugu  mnogo, jer kao studenti imate privilegije i pravo na veći popust. Dovoljno je da naglasite da ste student.
DHL pošta je pouzdana, ali naravno da je potrebno da sačuvate i potvrdu od njih, tj. papir kao dokaz o pošiljci.
Ono je takođe bitno da znate;
NE TREBA VAM PREVOD NA NEMAČKI- GORE NAVEDENIH DOKUMENATA! Pošaljite na srpskom, jer "Bayhost" ima ljude u svojoj organizaciji,  koji govore naš jezik, tako da NE morate da brinete o prevodu i da plaćate. Suma za prevod i overu dokumentacije nikada nije baš simbolična- a to Vam je već sigurno i dobro poznato.
Ovih dana ćemo ovu stranicu dopuniti sa dodatnim informacijama. Sve što smatramo da je za Vas relevantno- biće i postovano na ovoj stranici.
I da....mi ćemo rado da pročitamo i eventualno korigujemo i Vaše motivaciono! Ne pišemo - umesto Vas, ali ćemo rado pomoći!
Naša iskustva sa organizacijom "Bayhost" su više nego pozitivna!

Srećno:))
Anica Ćorović------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------NIJE TRENUTNO AKTUELNA STIPENDIJA:
 
 
 
FONDACIJA "Dr ZORANĐINĐIĆ" -program stipendija za stučne prakse!
 

Fondacija dr Zoran Đinđić u saradnji sa Odborom nemačke privrede za Istok I Delegacijom nemačke privrede u Beogradu, raspisuje konkurs za Program stipendije nemačke privrede "Zoran Đinđić". Konkurs će biti otvoren do 31.Oktobra na zvaničnom websajtu programa. Za više informacija dođite na prezentaciju u DaF-PERFEKT školu. Termin odrzžavanja će biti blagovremeno objavljen!

Vidimo se!