“Jer mi govorimo nemački jezik kao maternji!”

Naši ljubazni saradnici poseduju dragoceno iskustvo u nastavi nemačkog jezika. Oni vole svoj posao i rado pohađaju razne seminare za profesionalno usavršavanje kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Naša uspešna priča

DaF-PERFEKT je licencirani jezički centar, specijalizovan za podučavanje nemačkog jezika i kulture zemalja nemačkog govornog područja, kao i za sprovođenje ÖSD međunarodnih ispita. Akreditovan program i stručan kadar omogućavaju profesionalnu, visokokvalitetnu nastavu za sve nivoe jezika (A1-C2), za decu, mlade i odrasle. Osim navedenog, centar organizuje jezička putovanja, pruža usluge prevođenja i pomaže pri zapošljavanju u zemljama nemačkog govornog područja. Našu priču pokrenuli smo 2006. godine i od tada zajedno sa Vama konstantno beležimo razne uspehe!

Naša misija

Naša misija je da kombinacijom tradicionalnog i inovativnog, koristeći znanje i iskustvo koje posedujemo i konstantno obogaćujemo, obezbedimo svakom učeniku i kandidatu mogućnost da ostvari svoj cilj i pokrene svoju uspešnu priču. Ljubav ka nemačkom jeziku prenosimo na naše DaF-lere, kako bi i oni u bliskoj budućnosti bili u prilici da ostale oduševe svojim znanjem!

Naša vizija

Težimo da se konstantno prilagođavamo potrebama klijenata i da budemo njihov izbor!

Tim

Naša škola “DaF-PERFEKT”  izuzetne uspehe postiže upravo zahvaljujući angažovanim, motivisanim i kvalifikovanim predavačima. 

Predani su  poslu, inventivni su i osposobljeni da u nastavi primenjuju najsavremenije metode. Nemačkim jezikom vladaju kao maternjim i većina naših profeosra su duži niz godina živeli i školovali se u Nemačkoj, u Austriji ili Švajcarskoj, u autentičnoj sredini čiji jezik i predaju.