Veliko hvala školi DaF-PERFEKT na znanju koje su mi preneli, što mi je omogućilo spajanje porodice. Svaki moment proveden u Vašoj školi bila je suza manje mog sina i osmeh više da će mu tata položiti i da će opet biti sa svojom majkom, koja je u Nemačkoj.

Boris R.

Najbolji. Pravi profesionalci u svakom pogledu. Puno Vam hvala.
Oduševljen sam Vašim radom.

Danijel Ž.

Sve preporuke za DaF-PERFEKT i kolektivan tim zaposlenih. Veoma ljubazni, profesionalni i brzi. Najiskrenije preporuke, najbolji ste.

Dijana Ć.

Hvala na svemu što sam naučila, na divnim trenucima, sadržajnim, korisnim…. Hvala što ste me ovako pripremili za život van Srbije i ne samo kroz jezik… Rado se setim mog DaF-PERFEKT-a…. uvek ste u ❤, i ovde, u Nemačkoj.

Dragana R.

Sjajna škola za svaku preporuku! Toliko sam uživala i napredovala sa Vama za mesec dana da mi je to i najlepši period učenja nemačkog jezika do sada! Samo napred i želim Vam puno uspeha u budućnosti! Viele Grüße aus Frankfurt!

Dunja

Sve pohvale za organizaciju, ljubaznost i ugodnu atmosferu tokom ispita! Uspešno polozen B2! Sve preporuke za DaF-PERFEKT školu! Na pravom ste mestu. Srećno svima!

Ivana Đ.

NAJBOLJI U GRADU I OKOLINI!!! Ko želi da zna nemački jezik , neka se obrati ovoj školi i pričaće nemački kao maternji jezik. Hvala puno od srca za sve što sam naučila kod vas.

Ivana G.

Imam 27. godina, preselila sam se u Bajern i praktično živim svoje snove. Sve ovo ne bi bilo ni moguće da mi upravo DaF-PERFEKT škola nije pružila savršenu potporu u učenju jezika, ali ne samo to. Bilo je ugodno polagati B1 u poznatom okruženju. I ništa manje bitno, upravo preko ove škole sam se povezala sa „pravim“ ljudima koji su mi našli sadašnje radno mijesto. Tako da, kad već ovo čitate, na PRAVOM ste mijestu!

Ivana S.Škola čije je ime sinonim za nemački jezik u Novom Sadu. Od stručnih i posvećenih profesora, do atmosfere i “tog nekog” neobjašnjivog nemačkog duha koji vlada školom. Uživanje je bilo učiti u DaF-PERFEKT-u!

Nemanja S.

Najviša ocena za najbolju školu nemačkog jezika u gradu. Sve pohvale za profesorice, nastavu, ambijent. Ako želite dobro da naučite nemački, ovo je prava škola za Vas.

Nevena Š.

DaF-PERFEKT škola ostala mi je u predivnom sećanju. Pomogla mi je da za kratko vreme savladam nemački jezik i zahvaljujući tome ostvarim svoj san. Velika profesionalnost nastavnika, njihova posvećenost i ljubav prema nemačkom, dobro raspoloženje i lep odnos prema članovima kursa, činili su učenje lakim i zabavnim. Uvek ću biti zahvalna DaF-PERFEKT-u.

Nikolina C.

Sve profesorice koje poznajem iz škole su zaista jako ljubazne, druželjubive, šašave i uvek se kvalitetno nasmejem. Preporučila bih DaF-PERFEKT svima koji žele brzo da napreduju, nauče i zabave se. Možete da povedete i svoje kuce (ako su mirne :D) da zajedno učite nemački. Ovu školu nikada ne bih menjala, zato što i kada dođem neraspoložena, kući odem s osmehom na licu. Program je odličan, sve je prilagođeno Vama i Vašem tempu, uspeh je zagarantovan! Moje najtoplije preporuke za DaF-PERFEKT!

Radmila

Imao sam veoma pozitivno iskustvo sa školom DaF-PERFEKT. Profesorice su profesionalne i pristupačne, atmosfera u grupi je takođe bila izuzetna. Sa nekima iz grupe se i dan danas družim. Kroz intenzivni kurs sam stekao odličnu osnovu, koja mi je pomogla da usavršim nemački jezik po dolazku u Austriju na studiranje.

Stevan

Iznenađena i oduševljena, profesionalizmom, ljubaznošću, poslovanjem. Sve pohvale. Najiskrenije preporučujem svima. Poslala sam njih nekoliko na polaganje i svi su bili zadovoljni. Pozdrav iz Nemačke, samo napred i srećno.

Vesna N.

Od srca preporučujem DaF-PERFEKT, ljubazni su i dobro organizovani. Danas su mi rezultatom ispita ulepšali jutro… mesec… godinu!

Dragana

U školi DaF–PERFEKT sam, učeći nemački, proveo skoro 5 godina u toku osnovnih studija na Medicinskom fakultetu. Radovao sam se svakom odlasku na časove. Iako je to često zahtevalo dodatnu energiju nakon svih predavanja i vežbi na studijama medicine, članovi DaF-PERFEKT tima su se uvek maksimalno trudili da moj boravak u školi, kao i učenje nemačkog jezika, učine pravim uživanjem. Profesionalan pristup, veliko znanje i sposobnost da se ono prenese, kao i kreativnost, vrline su koje poseduju svi članovi DaF-PERFEKT tima, a vrlo sam ubeđen da se svi njihovi polaznici slažu sa mnom. Zato hvala svim dragim ljudima iz ove škole, koji su mi na jedan poseban način ulepšali studentske dane i učinili da postanem bogatiji za znanje jednog svetskog jezika. Radujem sa svakom budućem druženju sa vama!

Ivor K.

Izuzetno kvalitetna, zabavna i inovativna nastava. Bilo mi je pravo uživanje pohađati kurseve nemačkog i zaključno polagati ÖSD ispit na jednom mestu. Veliko hvala DaF-PERFEKT timu što me je jezički potkovao za iskušenja koja su usledila nakon selidbe u Austriju! Samo nastavite tako i u budućnosti!

Slobodan L.